مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

سلام خسته نباشید خدمت شما وکلای مجرب
الان نزدیک به یک سال و نیم مشکل پارکینگ دارم با یک سری از اهالی ساختمان سر جای پارک ماشین
سازنده که خودش در ساختمان ساکن است مالک دو واحد از 11واحد موجود در آپارتمان است که برای خودش شماره واحد زده و میگه دو واحد من پارکینگ اختصاصی دارد
داخل قولنامه رسمی بنده که اتفاقا داری کد رهگیری می‌باشد زده شده به انضمام یک قطعه پارکینگ و انباری شماره(10) قبل از خرید بنده 4قولنامه دیگر دست بنده هست مالکین قبل من که صاحب واحد بنده بودند همین متن داخل قولنامه هست به انضمام یک قطعه پارکینگ و انباری
برای مابقی ساکنین زده پارکینگ مشاع
میشه راهنمایی بفرمایید بنده پارکینگ اختصاصی شامل حالم میشه یا نه چیکار باید کنم بدونه درگیری موضوع حل بشه
سازنده الان زیر بار نمیره میگه نه فقط دو واحد من اختصاصی هستش
اگه واحد منم مشاع بود چرا از قولنامه اول نزدن مشاع
چرا موقع فروش واحد بنده نوشتن به انضمام پارکینگ برای مابقی ساکنین زدن مشاع
خواستم بدونم الان بنده پارکینگ دارم یا پارکینگ منم مثل یکسری از اهالی مشاع هستش
بی زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

پارکینگ آپارتمان