مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام
من خانمی هستم که بعد از 22سال تصمیم به طلاق دارم به دلیل اعتیاد شوهرم
میخواستم بدونم بعد از درخواست طلاق وسایل منزل به چه کسی تعلق میگیرد
بعد قرارداد خونه ای که داخلش زندگی میکنیم به نام منه میتونم ادعا کنم که کلا وسایل هم به اسم منه؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر ثابت شود که اعتیاد دارد و قادر به ترک آن نیست بله،،و جهیزیه متعلق به شماست