مشاوره حقوقی رایگان - درخواست قانونی عدم امنیت توسط همسر

سلام وقت بخیر
پدر من حدود 6 سال هست ‌که خونش از ما جدا کرده ولی بخاطر من و بچهای دیگش رفت آمد به خونه داره ولی کلید نداره نزدیک به یک سال من مادرم نفقه میگیرم
پدرم مواد مخدر مصرف میکنه پرونده دزدی و فحشا مشروب هم در دادگاه داره
الان شکایت کرده در خواست برگشت به رفت آمد خونه داره و حکم قضایی برای مادرم گرفته
این نکته هم بگم که تو دادگاه چون توان پرداخت مهریه رو تو سال های گذشته نداشته قاضی حکم کرده سه دنگ خانه قلنامه به اسم مادر منه
پدرمم قبول نداره و میگه ملغا شده
پدرم وضعیت تعادل روحی روانی نداره اشتباهات رفتاری و شخصیتی و از دست دادن مال و مشکلات دیگه هم داره بد دهنه و تهدید به آتیش زدن هم میکنه
ما باید چکار کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اگر ملک متعلق به پدر شماست اجازه ورود دارد اما اگر متعلق به مادرش ماست می تواند از ورود آن جلوگیری نماید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید ازشون شکایت کنید