مشاوره حقوقی رایگان - تمکین عام و خاص

با سلام بنده رای قطعی تمکین خانومم رو گرفتم و اجرائیه صادر شد و مددکار هم منزل رو دید و تایید کرد ولی بلافاصله بعد از اینکه مددکار خانه رو ترک کرد همسرم هم رفت و کلید های منزل و تلفن همراهم و لباس های شخصیم رو هم برد هرچی تماس گرفتم جواب نداد و بعد از گذشت 48 ساعت براش احظاریه فرستادم اما جواب نداد به دادگاه و دادورز پرونده هم اعلام کردم و گزارش هم دادم داخل پرونده ثبت شد حالا خواستم بدونم امکان داره من بتونم نشوز خانم و ازدواج مجدد رو بگیرم یا خیر ... چون خانم الکی داره اذیت میکنه مثلا الکی طرح شکایت میکنه من میرم کلانتری اما چیز خاصی میگن نیست خودشم تو جلسات حاضر نمیشه لطفا راهنمایی کنید....

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بله امکان عدم تمکین ایشان موجود است و میتوان ازدواج مجدد را درخواست دادترک منزل را از طریق کلانتری محل ثبت و تایید کنید و به اجرای احکام ارایه نمایید .