مشاوره حقوقی رایگان - خرید پلن

باسلام،فلسفه خرید پلن در eers.ir چیست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سامانه eers

سوالات مرتبط

مسدودی حساب بانکی
با سلام من کلیه حساب هام به علت گردش بالا مسدود شده با توجه به اینکه من شرکت تولیدی دارم و و قسمتی از فروش های شرکت غیر رسمی بوده و مجبور هستم از حساب جاری خودم استفاده الانم هر چقدر تلاش میکنم نمی ت...
مسدود شدن حساب
تمامی حسابهای بنده بسته شده و 8 روز گذشته است بانک گفته به سایت eers مراجعه کنم ولی اصلا سایت بالا نمیاد به 113 وزارت اطلاعات زنگ میزنم فقط ثبت میکنن و میگن کاری از دستشون بر نمیاد دادگاه رفتم نماینده...
مسدود شدن حساب های بانکی
سلام وارد سایت eers.ir میشم بعد از وارد کردن اطلاعات پیام : کاربر با این اطلاعات در سیستم ثبت نشده است برام میاد و نمیتونم وارد سایت بشم...
مسدود شدن حساب بانکی به خاطر عضویت در کانال تحلیلی ارز دیجیتال و فارکس
سلام وقت بخیر تمامی حساب های بنده 20 خرداد مسدود شدن و گفتن وارد سامانه eers.ir بشید و مدارک خواسته شده را بارگزاری کنید ، بنده وارد سایت شدم و مدارک رو بارگزاری کردم بعد از پیگیری مجدد از دادسرا به ب...
مسدودی حساب
سلام من امروز حساب های بانکیم مسدود شدن وارد سایت eers هم که میشم میزنه کاربر ثبت نشده است ممنون میشم راهنمایی کنید....