مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه

سلام وقت بخیر همسر من هر چند ماه سر بحث های زناشویی قهر کرده و دست دختر دوساله ام را میگیرد وبه منزل پدرش میبرد چندبار اول پدرشون راضیشون میکردن برگردن ولی الان دیگه بیخیال شدن و همسرم از این امر سو استفاده کرده و تا مدت سه هفته هم میماند و به دلیل مسافت و زمان نمیتوانم برم و فرزندم رو ببینم هیچکدومشونم جواب تلفن نمیدم اخرین بار اظهارنامه دادم و برگشتن ولی تهدید کردن که اگر یکبار دیگه این کارو بکنم مهریه خودشونو اجرا میزارن الان دوباره سر مسئله تمکین نکردن جنسی که بحثمون شد قهر کردن رفتن و جوابی هم نمیدن الان من نمیخوام کش دار تر بشه و اظهارنامه هم از ترس مهریه به اجرا گذاشتنشون ندادم و دارم سعی میکنم صبوری کنم ولی نمیدونم کی کوتاه میان
الان من چیکار باید بکنم؟ دادخواستی هم ندادن نه مهریه نه نفقه
ولی میترسم برم اظهارنامه بفرستم دعوا بالا بکشه حقیقتا بخاطر دخترم دارم صبوری میکنم

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با وساطتت بزرگان فامیل جهت بازگشت همسرتان اقدام نمایید

میترا توانچه

میترا توانچه :

آثار قانونی عدم تمکین زوجه عدم پرداخت نفقه از سوی شماست که می توانید دادخواست الزام به تمکین دهید اما مهریه حق قانونی زوجه و ایشان می تواند اقدام قانونی نماید و در صورت عدم توانایی شما می توانید با اعسار نسبت به تقسیط اقدام کنید .در مسائل خانوادگی هر رفتاری علتی دارد لازم است برای تدوام زندگی مشترک و رفع مشکلات به مشاور خانواده مراجعه و کمک بگیرید. در ضمن ایشان نمی تواند مانع دیدار فرزند شود اگر تمکین نکردند برای ملاقات فرزند اقدام نمایید درصورت اختلاف زوجین و عدم سکونت در منزل مشترک حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن با پدر ،

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به صورت سوال مطروحه سعی نمایید موضوع را با درمیان گذاشتن با یک مشاور خانواده حل کنید در غیر اینصورت می توانید اظهارنامه ای در خصوص استرداد فرزند و ملاقات ایشان برای همسرتان ارسال نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به صورت سوال مطروحه بهتر است موضوع خود را با یک مشاور خانواده در میان بگذارید و سعی در حل مسائل زناشویی فی مابین خود داشته باشید در خصوص فرزندتان نیز می توانید اظهارنامه ای جهت ملاقات و یا استرداد ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد