مشاوره حقوقی رایگان - دخالت غیر مجاز دندانساز در کار دندانپزشکی

با سلام خدمت شما وکیل گرامی خسته نباشید جناب من چند سال پیش دندان های بالا رو کلاً 18 عدد 6 را عصب کشی و روکش کردم پیش دندانساز دندانپزشک نبود و کار بد آن دندانساز که وارد نبود باعث شد که من متوجه عفونت بده دندانهایم نشوم چون آنها را از عصب کشی کرده بود و روی آن ها را روکش کرده بود که من نفهمیدم و متوجه شدم که عفونت دندان ها منجر به پاره کردن دریچه قلبم کرده وقتی به بیمارستان قلب تهران مراجعه نموده‌ام گفتند که وضع قلبت خیلی خراب است و جراحت روی قلب باعث شده که دریچه های قلب شما پاره شود من عمل دریچه انجام دادم یعنی عمل باز دریچه های قلبم را برداشتند و دریچه خوکی برای من گذاشتند و از تهران که برگشتم بعد از 6 ماه استراحت مطلق کارگر هستند دیگه نمی تونم کار کنم بعد نمیدونستم که علت این مریضی من ناشی از کم کاری و ناشی کاری دندانپزشک من بوده حالا می خوام شکایت دندانساز مرا بکنم ایشان مدرک پزشکی نداره حتی دندانپزشک من نیست فقط یک دندانساز تجربی است و برای من کار جراحی انجام داده حالا من شکایت وی را کرده ام آیا دیه دندان و دیه قلب شامل من بیمار می شود یا نه ممنون میشوم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله بايد مدارك و پرونده رويت شود