مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل

سلام
بنده محکوم به پرداخت 281 میلیون بابت چک برگشتی شدم روی چک اعسار زدم و شاهد های خود را معرفی کردم به دادگاه از طرفی دیگر شرکت سفته های بابت ضمانت کاری خود و ضامنم را نیز به اجرا گذاشته میخواستم بدانم روی سفته ها نیز می‌تواند وصول مطالبات کند ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بابت ضمانت بوده و شما حسن انجام کار را ثابت کنید خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سفته بابت حسن انجام کار باشد و شما تعهدات خود را ایفا کرده اید، خیر قابل مطالبه نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سفته ها از بابت ضمانت
تعهد بوده باشد برای وصول مبلغ سفته ابتدا باید احراز و اثبات گردد که صادر کننده سفته به تعهد خود عمل نکرده است و

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام در صورت حسن انجام کار و اثبات این امر خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر جهت حسن نیت و تضمین داده شده است خیر مگر اینکه اثبات کند شما ضرری به ایشان رسانده اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سفته های بابت حسن انجام کار در صورتی به اجرا گذاشته میشود که ورود ضرر و زیان از سمت صادر کننده ثابت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید و اعلام کنید بابت ضمانت بوده و در صورت اثبات ضمانت قابل استرداد است

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بله. مگر اینکه با دفاع موثر ثابت نمایید که مستحق این مبلغ نمیباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر منشا آنها یک دین نباشد یا اگر چک ها برای پرداخت دیون کافی نبوده باشند بله می توانند ...