مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام خسته نباشید. همسرم دوماهه که منو رها کرده و پسر 6 سالم هم ازم گرفته. من خواهان ادامه زندگی مشترک هستم و ایشون امتناع کردن. یه اظهارنامه تمکین برای من فرستادن که من چون ثنا نداشتم اصلا متوجه نشدم. بعد از اون درخواست الزام به تمکین دادن که من تو دادگاه گفتم حاضر به تمکین هستم به شرط تهیه مسکن مستقل. میخواستم بدونم چقدر طول می‌کشه رای صادر بشه؟ و بعد از اون چقدر وقت دارن که مسکن رو تهیه کنند؟ ممکنه که ایشون بعد از صدور رای امتناع کنند از تهیه مسکن؟ یا اینکه مسکنی تهیه کنند و هیچ خبری به من ندن و عدم تمکین منو بگیرن؟ یا به دلیل عدم تمکن مالی بخوان تو ملک پدریشون زندگی کنن و منو اونجا ببرن؟
ایشون صراحتا به من گفتن که خواهان ادامه زندگی مشترک نیستن. اگه ایشون مسکنی تهیه نکنند من میتونم به خاطر ترک انفاق ازشون شکایت کنم؟ و در مورد پسرم. ایشون اجازه نمیدن که من ببینمش یا باهاش تلفنی در ارتباط باشم. میخواستم بدونم در خصوص این موضوع چیکار باید کنم.
با تشکر.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رای دادگاه ظرف 7 روز صادر خواهد شد. همسر شما در اصطلاح قانون را دور زده است و لازم است با قاضی صادرکننده رای صحبت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص پسر شش ساله حضانت تا 7 سالگی با شما است و می توانید دادخواست بدهید و بچه را بگیرید.
در خصوص پرونده تمکین زوج باید منزل در شأن زوجه آماده کند و شما می توانید اعتراض کنید تا منزل مناسب تهیه کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

غیر قابل پیش بینی وبسته به نظر قاضی دارد-خیر مسکن که تهیه شد باید به تایید کارشناس دادگاه برسد -بابت پسر دستور موقت ملاقات بگیرید...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و...
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما گفته اید حاضر به تمکین هستید دعوای زوج رد میشود . بله میتوانید بابت نفقه، مهریه و اجرت المثل ایام زندگی مشترک خود طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدت قابل تشخیص نیست.
بله
مبهم است
می توانید قبول نکنی و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چند ماه

برای صدور حکم به الزام زوجه به ‌تمکین ، زوج مکلف است که خانه مستقل و در شأن زوجه همراه با تمام وسایل تهیه نماید و به دادگاه معرفی کند
در غیر این صورت دعوای زوج رد خواهد شد

در سامانه ثنا ثبت نام نمایید و زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
دادگاه موظف است نهایتاً ظرف مدت یک هفته رأی صادر کند .
مهلت خاصی برای تهیه ی مسکن ندارد ، هر وقت مسکن تهیه کرد اعلام کرده و شما موظف به تمکین هستید . در صورت عدم تهیه ی مسکن اجباری به تمکین ندارید .
امکان شکایت ترک انفاق وجود دارد .
اگر از ملاقات با فرزند جلوگیری میکند میتوانید شکایت نمایید . اگر زندگی مشترک شما به جدایی برسد حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر خواهد بود .

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
بله اگر ایشان مسکن و اثاث خانه جهت تمکین برای شما تهیه ننمایند میتوانید از بابت ترک انفاق هم دادخواست حقوقی بدهید و هم شکایت کیفری مطرح کنید و در رابطه با ممانعت از ملاقات شما با فرزندتان هم عمل ایشان جرم می‌باشد و شما میتوانید تحت عنوان استنکاف از ملاقات با فرزندتان از ایشان شکایت کیفری مطرح کنید.
مؤید باشید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر است بعد از آن هم حق ملاقات خواهید داشت از طریق دادگاه اقدام کنید.برای مسکن تا تهیه مسکن‌مستقل در شان زوجه نکنند و مورد تایید کارشناس نفقه قرار نگیرد دعوای الزام به تمکینشان مورد قبول قرار نمیگیرد شما خود نیز می توانید بابت ترک انفاق شکایت کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با طرح موضوع و قبول تمكين دادخواست وارده توسط زوج به ثمر نمي رسد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

حضانت طفل تا 7 سالگی با مادر است
زوج مکلف به تهیه منزل و تامین نفقه شما می باشد در صورت عدم پرداخت نفقه و تهیه مشکن می توانید دادخواست طلاق بدهید
در صورت ممانعت از ملاقات طفل نیز ، می توانید دادخواست بدهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام همسرتون ملزم به تهیه منزل مشترک هستند و شما ملزم به تمکین
و در صورت ترک انفاق از طرف همسرتون میتونید شکایت کنید ازش

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی دارد به ترافیک شعبه مربوطه ولی نهایتا تا 6 ماه حکم صادر می شود
در صورت معرفی مسکن و در شان نبودن آن و یا عدم معرفی مسکن مورد مذبور را صورتجلسه کنید
شکایت ترک انفاق در صورت عدم پرداخت نفقه و حکم نفقه حقوقی و گذشت چند ماه و عدم پرداخت نققه قابلیت اقدام دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زمان مشخص نمی باشد
حضانت تا 7 سال با مادر است
می توانید شکایت ترک انفاق نمایید

یک وکیل :

مدت زمان قابل پیش بینی نیست
بله در صورت عدم تهیه مسکن می توانید تحت عنوان ترک انفاق شکایت نمایید

یک وکیل

سلام باید مسکن مستقل تهیه کند در صورت عدم تهیه دادخواست مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوالات شما زیاد هستند ل،فا در صورت تمایل تماس بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

قبل از طرح دعوی باید مسکن تهیه نموده باشند و با ارجاع به کارشناسی مشخص میشود که ایشان منزل تهیه کرده یا خیر و ایا منزل پدری است یا نه و میتوانید ترک انفاق از ایشان شکایت کنید
علیه ایشان برای فرزند دادخواست ملاقات فرزند مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دادگاه به تعیین مسکن مستقل رای دهد و همسر شما فراهم نکند میتوانید نفقه خود را مطالبه کنید و حضانت بچه تا هفت سالگی با شماست وقانونا میتوانید بچه را نزد خود نگه دارید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی1- صدور رای قابل پیش بینی نمی باشد2-قانونا صدور رای منوط به تهیه منزل مستقل در شان شما که مورد تائید کارشناس دادگستری باشد است و قبل از ان رای صادر نمی گردد مگر در برخی محاکم که تهیه منزل و کارشناسی موکول به واحد اجرا می کردد.
3-درصورت امتناع از رای نشوز شما اثبات نمی گردد و می توانید مستند به محتویات پرونده مزبورردادخواست مطالبه نفقه و یا شکایت ترک انفاق نمایید. 4- در خصوص فرزند حضانت تا 7سالگی با شماست بدوا اظهارنامه ای برای ایشان جهت تحویل فرزند ارسال نمایید و در صورت امتناع شکایت کیفری علیه ایشان مطابق قانون حمایت خانواده طرح نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بحث تیه مسکن توسط زوج و نشوز زوجه دو مقوله کاملا متفاوت است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در صورتیکه مسکن تهیه شده مطابق با شان شما نبوده و امکان زندگی مشترک در ان را نداشته باشید میتوانید از سکونت در ان امتناع ورزیده و دادخواست نفقه مطرح کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

منتظر نتیجه دادگاه باشید برای ملاقات حضوری فرزندان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد