مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کارکرد خودرو

سلام بنده حدود یه هفته یه خودرو از طریق آگهی ... خریدم باتوجه به شرح آگهی ...خودرو دور رنگ و با آبرنگ بدونه بتانه بود وبا کارکرد 148هزار وبنا به صادق بودن فروشنده بود وبعدا با نظر مکانیک باتوجه به وضعیت موتور وفرمان وضعیت ظاهری کیلومتر متوجه دستکاری کارکرد خودرو شدم ورنگ نیز با نظر کارشناسان رنگ در چند نقطه دارای بتانه می‌باشد البته هیچکدام از موارد بالا در قولنامه ذکر نشده در ضمن فروشنده نیز مالک خودرو نمیباشد الان بنده برای احقاق حق خود باید چکار کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام ابتدا تامین دلیل کنید سپس میتوانید اگر بسته به مفاد قرار داد دراین خصوص برای خود حق فسخ در نظر گرفته باشید میتوانید اقدام کنید یا مطالبه خسارت کنید