مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

من با هم همسایه دعوا کردم بینی ام شکسته که برگ پزشکی قانونی هم دارم دو جلسه رفتم حل اختلاف گفتم رضایت نمی دهم گفتن برو اس ام اس می اید حالا اون ضارب بعد اومدن اس ام اس باید سند بزاره تا ازاد باشه یا چه طوری هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک تصمیم و نوع ابلاغ شورا حل اختلاف خواهد بود به دادسرا ارسال خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شورا برای صلح و سازش است و شورا نمیتواند
قرار تامین کیفری صادر نماید

و پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله یا باید سند وثیقه بذاره یا پول یا فیش حقوقی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله نیاز به رضایت شاکی خصوصی دارد اما اصولاً شعبه شورای حل اختلاف شعبه سازشی است و برای رسیدگی بعدی به دادگاه کیفری میرود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازمند بررسی دقیق و جامع پرونده می باشد و نظر قطعی بعد اعلام میشود⚖⚖

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام خیر. پرونده از شورا به دادسرا ارسال و متعاقبا ابلاغ خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پرونده به دادسرا ارجاع داده می‌شود و در آنجا تامین گرفته میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله یا باید سند وثیقه بذاره یا پول یا فیش حقوقی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با وثیقه‌ آزاد می‌شود
بینی شکسته باشد امکان حبس وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر کسی که در بازداشت باشد به قید وثیقه آزاد خواهد شد.