مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام میخوام یه خودرو صفر بخرم و فروشنده میگه که بریم وکالت نامه بدم ولی پول رو میگه بریزم به حساب یه فرد دیگه
میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد بعدا یا اینکه قولنامه قبلش بنویسم
ممنون میشم راهنمایی کنید که دقیقا چه کاری بکنم تا بعدا به مشکل بر نخورم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا قولنامه تهیه و در ان شماره کارت اعلامیدفروشنده را بنویسید