مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو

با سلام ماشینی داشتم به اسم برادرم بود هیچ مدرکی نداشتم برادرم فوت شد و ماشینم بعلت مهریه زنش توقیف شد ضمنا مهریه هم به زنش تعلق نگرفت و محکوم شد اما ماشینم چون من مدرکی نداشتم در توقیف ماند. رفتم دادگاه و دادخواست اثبات مالکیت خودرو بود پرونده رفته شورای حل اختلاف. برادرم پنج نفر ورثه داشت که زنش راضی نمیشد و ادعا میکرد که ماشین متعلق به شوهر مرحومشه لذا ماشینم دوسال در توقیفه که بالاخره بعد از تلاش زیاد بالاخره همه ورثه در شورای حل اختلاف حاضر شدند و رضایت بی قید شرط خود را نسبت به ماشین دادن و مقرر شد ظرف یک هفته بیان دفترخانه و سند بنامم بزنند و من نسبت به هزینه های دادرسی و پارکینگ شکایت نکنم و کلا شکایت پرونده را پس گرفتم و رای طبق موارد فوق صادر شد که خلاصه رای بدین شرح است.. دادگاه با بررسی اوراق و محتویات پرونده و دادخواست تقدیمی خواهان نظر به اینکه ورثه ها در تاریخ 8_3_98 در جلسه شورا حضور یافتند و رضایت بی قید شرط خود را نسبت به خواهان اعلام نمودند و مقرر شد ظرف مدت یک هفته نسبت به انتقال سند رسمی خودرو بنام خواهان در دفترخانه حضور یابند و سند را انتقال دهند و خواهان دعوی خود را مسترد نموده و نسبت به هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل و کارشناسی اعلام گذشت نموده لذا با استناد بند ب ماده 107 قانون ایین دادرسی مدنی قرار رد دعوی خواهان صادر و اعلام میگردد رای ظرف 20روز قابل تجدید نظر میباشد.... حالا که رای صادر شد همه ورثه حاضرن و اومدن دفترخانه بجز احدی از ورثه که همان زن مرحوم هست حاضر به حضور در دفترخانه جهت انتقال سند نمی باشد خواهش میکنم توضیح دهید و راهنمایی کنید چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. در صورت عدم حضور و امضای سند انتقال علی رغم ابلاغ اجرای احکام شورا، نمایندۀ شورا به نمایندگی از شخص مذکور در دفترخانه حاضر شده و سند را امضا خواهد نمود.