مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه پلاک زمین در متن قولنامه دستی

سلام. پدر من سال 80 یک قطعه زمین مسکونی از پسر عمه خودش میخره و پسر عمش پلاک زمین رو بجای 125 مینویسه123 الان هر دو فوت شدن و خانواده فروشنده همگی قبول دارن که پدر من زمین رو از پدرشان خریده حالا برای گرفتن سند باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

اشتباه پلاک زمین در متن قولنامه دستی اشتباه در متن قولنامه دستی گرفتن سند زمین زمین سند