مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام خسته نباشید .. مادرشوهرم فوت کرده سال 97 رفتن گواهی انحصار وراثت گرفتن پدر و مادرشونم جزو ورثه بودن ... الان که شوهرم فوت کردن رفتن مالیات بر ارث شوهرم رو پرداخت کنیم اداره مالیات میگه توضیحات زده توی گواهی که یک سوم اموال برای مادر دو سوم اموال برای پدر متوفی و فرزندان هیچ ارثی نمیبرن ...اگه بخوایم بریم شورا که توضیحات رو درست کنن چه مدارکی باید ببریم و آیا از اول دوباره باید همه کارها انجام بشه ..ممنون

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام خیر به شعبه مربوطه مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با ارائه برگ انحصار وراثت به شورا مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توجه به اینکه مادر شوهر قبل از شوهرش ما فوت کرده است به ایشان این می رسد گواهی انحصار وراثت را ببرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اشتباه می کنید لطفا با مدارک به دفتر من یا وکیل همکار مراجعه کنید