مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

حکمی که قاضی برای مهریه میده و محکوم میشی به پرداخت و زمان اعتراض در دادگاه تجدید نظر استان رو دارد، جهت اعتراض کردن به حکم همسرم تمکن با بنده رو محکوم شده و با بنده قادر نیست زندگی کنه و هیچ دلیلی جهت ادامه زندگی رو نداره تاثیر داره در اجرای حکم و نظر قاضی.
حاضر هستم مهریه شو پرداخت کنم و اما زندگی کنه البته با قسطی
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که زن تمکین نکند نفقه تعلق نمی گیرد.
مهریه در هر صورت باید پرداخت بشه.
در صورتی که زن تمکین نکرد می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید
از طرفی می توانید در صورت درخواست طلاق از طرف زوجه با درخواست طلاق موافقت نکنید تا زوجه مجبور به بذل مهریه شود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مهریه در حکم طلب است و هیچ ارتباطی با تمکین و طلاق ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ارتباطی به مطالبه مهریه ندارد
شما باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تمکین به مهریه ربطی ندارد اگر توانایی پرداخت مهریه به صورت یکجا را ندارید درخواست اعسار دهید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام به حکم مهریه اعتراض کنید و پس از قطعیت دادخواست اعسار تقدیم نمایید.
همسر شما پس از قطعیت رای تمکین و عدم اجرای آن ناشزه محسوب شده و نمی تواند طلاق بگیرد.
حق طلاق با شماست و با قبول اعسار مهریه اقساطی میشود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر الزام به تمکین ربطی به محکومیت شما برای معریه ندارد. اما میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید تا تقسیط شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه در هر صورت باید پرداخت گردد و ارتباطی به تمکین ندارد در صورت غدم تمکین نفقه تعلق نمیگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید دادخواست اعسار دهید با‌ اثبات عدم تمکن مالی در پرداخت یکجای مهریه،تقسیط صورت میگیرد.ایشان برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای تمکین، ضمانت اجرای حقوقی نیست فقط اجازه ازدواج مجدد به شما داده می شود و زوجه حق مطالبه نفقه ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مهریه ربطی به دیگر موارد ندارد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

مهریه ارتباطی به تمکین ندارد و در هر صورت قابل مطالبه است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست اعسار به تقسيط دهيد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی حکم الزام به تمکین در مهریه تاثیرگذار نمی باشد و درهرحال موظف به پرداخت مهریه می باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه