مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت در چک

سلام من مدتی قبل به شخصی پول دادم و بابتش چک گرفتم .
سر موعد چک رو بانک بردم پاس نشد، برگشت زدم . شکایت کردم و دادگاه محکومش کرد به پرداخت چک اما اصلا جواب تلفن نمیداد و خیلی خیلی منو اذیت کرد تقریبا 5 ماه .
بعد از مدتی با پدرش صحبت کردم و مبلغ چک رو پاس کرد، همچنین خودم در سایت محاسبه تاخیر تادیه، دیرکرد پولم رو هم محاسبه کردم و گرفتم .
به واسطه اذیتهایی که از من کرد و مشکلات روحی که برام درست کرد هنوز بهش رضایت ندادم . آیا اقدامی میتونه بکنه علیه من ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید درخواست استردادلاشه چک نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است رضایت ایشان را بدهید

و صادرکننده چک میتواند دادخواست استرداد لاشه چک را به علت پرداخت اصل مبلغ چک اقامه نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می تواند چک را با استفاده از مدارک موجود در خصوص پرداخت وجه چک از شما مسترد کند

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
اگر از شما رسید یا رضایت نامه و یا لاشه چک را داشته باشد ، بله میتواند پرونده را مختومه نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به پرداخت دادخواست استرداد لاشه چک قابل طرح می باشد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر چک را مسترد نکرده باشید می تواند دادخواست استرداد لاشه چک را تقدیم دادگاه نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ولی لاشه چک باید به صاحبش داده شود

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
شکایت کیفری خیر اما میتواند دادخواست استرداد لاشه چک مطرح کند.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در صورت اثبات به پرداخت وجه چک می توانند دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایند.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی باتوحه به پرداخت وجه چک و خسارات موظف به استرداد لاشه چک و اعلام مراتب به دادگاه می باشید. و ایشان نیز می توانند دادخواست استرداد لاشه چک بطرفیت شما طرح نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله میتواند دادخواست استرداد لاشه چک بدهد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

همین که لاشه ی چک از ید شما خارج شده است ، نیازی به اعلام رضایت شما نیست