مشاوره حقوقی رایگان - پیام قرار نهایی صادر شد

با درود فراوان و خسته نباشید
بنده 2سال پیش به عنوان واسطه یک چک رو از صاحب دسته چک گرفتم و دادم به شخص ثالثی که قرار بود به دوست بنده پول بدهد دادم (دوست من شهر دیگری بود و از من خواست اینکارو بکنم). بنده در قسمت ته چک طرف نوشتم این چک نزد بنده امانت میباشد. امضا کردم و چک رو دادم به شخصی که قرار بود پول بدهد.
حال صاحب چک از بنده شکایت خیانت در امانت کرده است یک پیام واسم اومده که قرار نهایی دادیاری صادر شد
سوال من از جنابعالی این است:
آیا مجرم شناخته شدم و مجازات میشم؟
آیا حقیقت رو بگم که من فقط یه واسطه بودم تاثیری دارد؟
لازم به ذکر است که صاحب چک و دوست من باهم صمیمی بودن و حساب کتاب داشتند و طبق رضایت طرفین چک رو به بنده دادند و مبلغ چک 7میلیون تومان بوده است. توروخدا زود جواب بدید. سپاس از لطف شما بزرگواران

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
به احتمال خیلی زیاد قرار منع تعقیب صادر شده باشد . باید به دادسرا مراجعه و پیگیری نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بعدازصدورقرارنهایی چندروز صبرکنید چنانچه قرارمنع تعقیب صادرشده باشد باید به طرفین ابلاغ شود همچنین بعدازچندروز می توانید به شعبه مراجعه کنید اگر درموردتان قرارتامین کیفری مثل کفالت درطول رسیدگی وجلسه ای که به دادسرا رفتیدصادرنکرده باشند احتمالا قرارمنع تعقیب صادرشده است