مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حق كسب و پيشه

با سلام.. بنده از سال ٦٧ سرقفلی مغازه ای را خريده و كسب و كاری راه انداخته ام... ٢٠ سال بعد ملك را هم از مالك خريده و به نام فرزندم كردم و سرقفلي را هم بصورت دست نوشته به او واگذار كردم.. هم اكنون طلبكاران فرزندم اين ملك را به مزايده گذاشته اند.. از انجا كه از سال ٦٨ تا كنون من در اين مغازه مشغول به كار هستم ايا ميتوانم ادعای حق كسب و پيشه داشته باشم؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام باید بیشتر توضیح بفرمائید، بهتر است تلفنی یا حضوری مشورت کنید.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر از قرارداد دستی بین شما و پسرت کسی مطلع نباشه میتوانید مطالبه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حق کسب و کار و پیشه و نهاد حقوقی اجاره و سرقفلی مقوله های تخصصی و غامضی هستند که نیازمند بررسی اسنادی از نقطه نظر حقوق عینی و یا دینی و یا قلمرو زمانی و مکانی قرارداد اجاره اولیه مالک و مستاجر و توالی ان دارد که صرفا از طریق مطالعه و رویت اسناد و مدارک مربوطه میسر خواد بود .