مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

اگر زنی از از شوهر خود طلاق بگیرد و حضانت فرزندان با شوهر سابقش باشد، و زن ازدواج مجدد بکند، و زن فقط ساعاتی در هفته طبق حکم دادگاه مجاز به دیدن فرزندان باشد، ولی از طرف شوهر سابق فرزندان به خانه زن و شوهر دومش فرستاده شوند و ایجاد مزاحمت کنند، حکم آن چیست؟ و چه مراحلی را باید طی کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورت ممانعت از ملاقات طفل میتوانید شکایت کنید در صورت ثبوت شخصی که ممانعت کرده محکوم و در صورت تکرار محکومیت حبس خواهد داشت . اگر خواستید میتوانید تماس بگیرید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
درخواست را به پرونده اجرایی حضانت میدهید و شوهر سابق تا زمان اجرای حضانت بازداشت میشود