مشاوره حقوقی رایگان - داخواهی حق کشت

سلام
پدر بنده حدود 40ساله روی زمینی کار کرده و کشت وذرع انجام داده،
این زمین اربابی بوده وفرزندان ارباب ساکن خارج از کشوربوده اند وهر ازگاهی که به ایران می آمدند فقط در حد صرف چایی به باغ می آمدند و شکایتی از کشت و ذرع نداشته وبلکه تشویق به کاشت درختان بیشتر میکردند ایشان را، ولیکن هیچ گونه قولنامه یا اجاره ای نامه ای در دست پدرمن نمی باشد.
ستاد اجرائی فرمان امام حدود10 سال پیش زمین را مصادره و به مزایده گذاشت وفروخت.
فرزندان ارباب پس از اطلاع از مصادره زمین توسط ستاد،پدر بنده را با شیرین زبانی نرم کرده و قول دادند بیا در محضر دادگاه بگو من باغبان وباغدار اینها بوده ام تا زمین بلاتکلیف و به حال خود رهاشده به نظر نیاید.
واینگونه با اینکه ستاد زمین رافروخته بود از چنگ ستاد درآوردند وبااینکه قول بخشیدن قسمتی از زمین را به پدرم داده بودن،با شکایت وحکم خلع ید وقلع ...پدرم را بیرون کردند.
حال پرسش اینه

1_چگونه وبا چه عنوانی میتوان زمین یا حداقل حق کشت را برای پدرم دادخواهی کرد؟
2_چون ممکن است طی یکی دوماه آینده آنجا رابفروشند ومالک فرد دیگری بشود،آیا میتوان جلوی فروش را گرفت تا حق پدرم را نداده اند.؟

پ.ن:موقع به مزایده گذاشتن زمین توسط ستاد ،یکی از سه خریدار پدرم بوده ،که با قول زدن وشیرین زبانی آنها ،آن یک سوم هم به ستاد وسپس به آنها بازداده شد.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد و بعد به نظر جامع و دقیق رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما میتوانید به تنهایی برای سهم خود شکایت کنید و یا وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله پدر شما دارای مالکیت حق غارسی میباشد

و شما باید دادخواست اثبات مالکیت اقامه نمایید
و نتیجه خواهید گرفت