مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در گرفتن کد رهگیری ملک

با سلام. پارسال ملکی را خریدم و بنگاه کد رهگیری آن را صادر کرد و بعد از چند وقت سند زدیم. امسال آن ملک را فروختم. سند را به بنگاه دادم برای صدور قولنامه کد رهگیری دار که بنگاه گفت ملک ممنوع المعامله ست و نمیشه کد رهگیری گرفت.دو روز دیگه هم چک دارم نمی‌دونم باید چیکار کنم.

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام برای اطلاع از علت به اداره ثبت مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید علت ان چیست؟ کمی بعید است . نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعید بنظر می رسد
از طریق اداره ثبت و یا دادسرا پیگیری کنید ببینید واقعا ممنوع المعامله است یا نه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ملک توقیف باشد امکان انجام معامله وجود نخواهد داشت مگر ابتدا رفع توقیف گردد

پیگیری نمایید تا علت توقیف مشخص گردد