مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نمایشگاه برای کلاهبرداری

با سلام
بنده حدود دو ماه پیش کامیون رو برای فروش گذاشتم.از نمایشگاه تماس گرفتن ک ماشینو بیار اینجا ظرف 10روز بفروشیم.من هم اعتماد کردم بردم.بعد 10روز رفتم گفتن ک کارشو‌ تموم‌کردیم فروختیم‌ به مبلغ905میلیون.ی قولنامه از قبل آماده(یعنی امضا خریدار و مشخصاتش ثبت بود) آوردن من هم بدون اینک‌خریدارو ببینم امضا کردم..قرار بر این شد ظرف 10روز مبلغ 650میلیون خریدار بده و مابقی یک ماه بعدش موقع تنظیم سند تسویه بشه..
اما از اون مبلغ 650میلیون فقط 280میلیون با زور و معطلی بهم دادن و تمام..تو توضیحات قولنامه هم اگ هرکس پشیمان شد مبلغ 80میلیون خسارت باید بده
الانم دو ماه گذشته و ن گوشیو جواب میده دلال ن چیزی..خاسم ببینم موضوع شکایت رو چی بدم؟ اصن شکایتم چقد طول میکشه
ممنون

پاسخ ها :

شکایت از نمایشگاه خودرو عدم پرداخت ثمن معامله خودرو خودرو