مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت افت قیمت خودرو

با سلام ،بنده با یه 206 تیپ 2 مدل 1400 تصادف کردم وباعث خسارت خیلی جزیی شده در حدی که بدون رنگ صاف بشه درب عقب و گلگیر ،که هر دو به اندازه کف دست اسیب دیده .الان طرف درخواست 30 میلیون افت قیمت کرده . واقعا همچین رقمی رو باید بپردازم؟لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

فرزانه مدهوش گل مکان

سرکار خانم فرزانه مدهوش گل مکان :

سلام،چنانچه نظر کارشناس رسمی دادگستری ، این باشه که خودرو دچار افت قیمت شده و قاضی بر این مبنا حکم صادر کنه،شما موظف به پرداخت خواهید بود.
البته بعد از ابلاغ نظر کارشناس،فرصت 7 روزه جهت اعتراض دارید، میتونید در این مهلت اعتراض کنید،همچنین اگر از نظر شما ،نظریه کارشناس صحیح نیست،میتونید از دادگاه تقاضا کنید که موضوع به کارشناس دیگری، ارجاع بشه.