مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

با سلام خسته نباشید
پدربزرگ بنده و برادرش مقدار 40 هکتار زمین کشاورزی از پدرشون به ارث بردن،هنگام تقسیم اراضی و سند در آوردن ،چون که برادر پدربزرگم کر و لال و نابینا بوده، پدربزرگم به اسم خودش سند در اورده و سر رسید پول هایی که بابت زمینا به حساب مالک و خان ریخته به اسم پدر بزرگمه،، ما یعنی ورثه پدر بزرگم بعد از سال ها سال 88 ،،طی وکالت نامه ای که تمام اختیارات اعم از فروش به غیر یا خود به هر قیمتی شاملش میشد ، سه دانگ از سند هارا به پسر برادر پدربزرگم واگذار نمودیم (بدون هیچ مبایعه نامه ای)
الان آیا میتوانم شکایت کنم که برای پول زمین هایی که بهش واگذار کردم؟
آیا با این ادعا که زمین هایی که بهش واگذار شده سهم الارث خودش هست،میتواند بنده را محکوم کند حتی اگه شاهد داشته باشد؟
سندهای رسمی که برای زمین ها موجوده به اسم پدر بزرگم میباشد و رسید هایی که پرداخت شده هم همینطور
این آقا هم با استفاده از وکالت نامه ای که بهش دادیم برای خودش سند در آورده
آیا برای ابطال وکالت نامه و سند شخص مورد نظر اقدام کنم بهتره یا طلب قیمت زمین ها به نرخ روز و بهره چه زمین ها؟
با سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر در مورد توان کرد