مشاوره حقوقی رایگان - معامله شفاهی

سلام مادر و دایی من بصورت شفاهی صحبت‌هایی در مورد ارث و میراث با هم انجام دادند و دایی من به مادرم گفته تو بیا این سهمت رو بمن بده و منم در مقابل سهم خودم رو به تو میدم دایی من مادرم رو برده دفتر خونه برای خودش از مادرم امضا گرفته و کار خودش کرده حالا که به مادر من رسیده نمیاد امضا کنه به وکیل هم که گفتم میگه دیگه کاری نمی‌تونید انجام بدید چون شفاهی گفته شده و جایی نوشته نشده شما کاری از دستتون بر نمیاد آیا واقعا کاری نمیشه کرد ما به نتیجه نمیرسیم اگه بشه کاری کرد از کجا و چجوری شکایت مطرح کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید شفاهی بودن اثبات شود چنان‌چه واقعا توافقی انجام شده باشد قابل ترتیب اثر است