مشاوره حقوقی رایگان - پروانه ساختمانی

سلام وقت به خیر من یک قطعه زمین به مساحت 335متر دارم تو نقشه جامع شهری مجوز پنج طبقه تو طرح تفضیلی برای زمین های اون منطقه و زمین من تعریف شده من می خوام پروانه ساخت بگیرم اما چون قطعه های دیگه افتاده دست یک انبوه ساز و من وکالت ندادم برای ساخت به اون آقا شهرداری برای صدور پروانه اذیتم می کنه و می گه دو طبقه بیشتر مجوز نمی دیم ،می خواستم ببینم شهرداری طبق قانون موظفه که هر ضابطه ساختی که به اون آقا و تو اون منطقه که عرف قانون هست و می ده به منم بده؟می تونم در دیوان عدالت اداری این موضوع رو طرح شکایت کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از دیوان عدالت اداری می‌توان پیگیری کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست الزام شهرداری به صدور پروانه مطابق طرح تفصیلی را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولا شهرداری نباید تبعیض قائل شود. میتوانید از طریق دیوان الزام شهرداری را بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.