مشاوره حقوقی رایگان - قانون فورس ماژور

باسلام در سال99 اقدام به فروش اپارتمانی به صورت قولنامه کردم که در ان قرارداد بنده ملزم به دادن سند به خریدار تایک سال بعد بودم ولی به علت شرایط کرونایی و مشکلاتی که اپارتمان از لحاظ نظام مهندسی داشت سند به تعویق افتاد حال که سند اماده است خریدار مطالبه خسارت روزانه تاخیر سند دارد باتوجه به این که قانون فورس ماژور جزو مفاد قرارداد مابوده میتوانم با استناد به ان خسارت را پرداخت نکنم؟درضمن سند اپارتمان به نام من نیست و من از نیز به صورت قولنامه از شرکت خریداری کردم و هیچ گونه اراده ای در این موارد نداشتم.

پاسخ ها :

درخواست خسارت توسط خریدار ملک برای تاخیر سند خسارت تاخیر سند سند ملک سند فورس ماژور