مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با پرینت حساب

سلام وقت بخیر با پرینت حساب ماههایی که بیمه نبودم،میتونم حقوق کامل وزارت کار و عیدی و سنوات رو دریافت کنم؟حقوق پرداخت شده خیلی کمتر از قانون کار بوده و تنها مدرکم همان پرینت حساب هست برای ماههایی که بیمه نبودم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و...