مشاوره حقوقی رایگان - تو رو خدا کمک من کنید

سلام من یک دختر 19 ساله ام که پشت کنکورم و به شدت در حال تلاش برای هدفم هستم....علت عقب ماندگی این یک سال هم بیماری بوده...تو مطب دکتر من جزوه دستم بود و یه خانومی با من هم صحبت شد در مورد پسرش...منم چون 2 سال خیلی خوب برای کنکور درس خونده بودم هر چی تجربه از اشتباهاتم داشتم بهشون گفتم و در آخر شماره من رو گرفتن که اگر برای انتخاب منبع پسرشون به مشکل خوردن بتونم کمکی بهشون کنم... ازونجایی که پسرشون خیلی شکاکه و حرف کسی رو حتی مادر خودشو قبول نداره مادرش از من خواسته بود که هر وقت با پسرش صحبت کردم بگم رتبه 200 شدم و پزشکی میخونم تا پسرش به حرف من گوش بده منم بخاطر مادرش قبول کردم و دلسوزانه منابع خودم رو بهش گفتم...الان سر یه جریانی به کنتاک خوردیم و مادرش منو تهدید کرده که میرم شکایت میکنم و میگم خودتو دکتر معرفی کردی در صورتی که من حتی هزار تومن هم نگرفتم...چون کاره ای نبودم...فقط برای رضای خدا و نگرانی مادرش هر چی از مسیر کنکور میدونستم بهشون گفتم...الان برن دادگاه شکایت کنن تکلیف من چیه...من چه گناهی کردم آخه....من طبق حرف مادر خودش اینکارو کردم و گفت ثابت کن من ازت اینو خواستم...تو رو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید به همین صورت دفاع نمایید و نتیجه خواهید گرفت