مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در بریدگی

پدر من ساعت 1 شب با وانت در یک سه راهی
که سمت چپش میشده یک بریدگی منتهی به یه خیابون دیگه تصادف کرده.
درحالتی که بیشتر عرض خیابون رو رد کرده بوده
و لاستیک جلوش چندسانت از بلوار خیابون فرعی رد شده بود
ماشینی که راننده اون زیر سن قانونی بود و گواهینامه نداشت و معلوم حالت عادی هم نداره با سرعت حداقل 100کیلومتر میزنه بغل ماشین پدرمو دقیقا بین در جلو مقداری از قسمت عقب ماشین و فیلم تصادف هم موجوده
ماشین اون تا نصف موتور جمع میشه
افسر اومده و پدرمن رو مقصر گرفتن و گفتن خرج هردو ماشین رو باید بده
آیا این تشخیص درسته و پدر من مقصره؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوال شما در تخصص کارشناس تصادفات نه در تخصص وکیل، با این حال به نظرم پدر شما که از فرعی به اصلی وارد شده مقصر است.