مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

سلام
من در سال 96 مهریه را به اجرا گذاشتم 50 عدد سکه بهار آزادی بوده زوج تقاصای اعسار دادن و دادگاه مهریه را قسط بندی کردن یعنی یک چهارم حقوق زوج
سال 96 سکه 1200 ارزش داشت
الان سکه بالای 10 میلیون تومان در ضمن همسر بازنشسته تامین اجتماعی تهران بودن و اینکه نهایتا تا یک سال آینده مبلغی که در سال 96 با نرخ سکه تعیین شد به اتمام میرسد
الان میتوانم درخواست تعدیل بدهم برای افزایش مهریه؟
واینکه چه مدارکی لازمه
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام اصولاً اجرای حکم باید با پرداخت قیمت روز وصول سکه انجام گیرد؛ مگر آنکه توافق دیگری میان طرفین صورت گرفته باشد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

راهکار قانونی این است که اگر رای صادر شده است تجدید نظر نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید مستنداتی مبنی بر افزایش حقوق و دارایی ایشان و...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه که از مبلغ مهریه باقی مانده می توانید درخواست نمایید که به نرخ روز مطالبه شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر فقط از قاضی بخواهید کارشناسی مجدد انجام دهد و دستور توقیف یک چهارم حقوق را با مبلغ جدید به آن اداره صادر نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
مدرکی نمیحاد فقط به تورم و بالا رفتن ارزش سکه و هزینه زندگی استناد کن واگر مالی از او سراع داری

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما تنها در خصوص تعداد سکه های باقی مانده می توانید درخواست تعدیل نمایید نه به میزان کل اقساط

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مهریه شما سکه بوده است و نه وجه نقد
و زوج مکلف است که سکه پرداخت نماید
و توسط اجرای احکام طبق قیمت روز پرداخت محاسبه خواهد شد

و اگر زوج اموال جدیدی داشته باشد شما باید به اجرای احکام اطلاع بدهید تا اموال توقیف گردد

و شما دادخواست تعدیل اقساط مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

رای قطعی صادره و استناد به تورم ازان تاریخ تاالان

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت اثبات استطاعت مالی زوج نسبت به مابقی بدهی به نرخ روز محاسبه میگردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با توجه به تغییراتی که در وضعیت مالی مرد بوجود آمده است ، به منظور تغییر در نحوه پرداخت مهریه به دادگاه مراجعه و دادخواست تعدیل در اقساط مهریه را ارائه نماید .

دادگاه با در نظر گرفتن اوضاع و بررسی شرایط ، حکم جدیدی در مورد تعدیل مهریه صادر خواهد کرد که این حکم اثرات مثبتی برای زن به همراه دارد .
گفتنی است مراجعه زوجه به دادگاه صادر کننده حکم اعسار تنها در زمانی که وضعیت مالی مرد دچار تغییر و تحولات شود ، با صدور حکم و نظر جدید دادگاه همراه خواهد بود .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اعسار امری آنی است و میتوان در صورت اثبات ملائت زوج در خواست افزایش اقساط مهریه را مطرح کرد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

بله میتوانید دادخواست تعدیل بدهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله امکان تعدیل وجود دارد و شما می توانید باقی مانده مهریه را به نرخ روز بگیرید،