مشاوره حقوقی رایگان - خرید پارکینگ از سایر مالکان آپارتمان بابت بدهی

با سلام
یک آپارتمان 4 طبقه و تک واحدی است که مالک هر واحد جدا است و ساختمان دارای پایان کار از شهرداری نمی‌باشد ولی در حال حاضر هر چهار واحد سکونت دارند و دارای دو پارکینگ و مشاعات میباشد خیلی از هزینهای ساخت در قسمت مشاعات ساختمان را پدر بنده تقبل کرده است سوالم اینکه الان اگر بخواهیم به جای هزینه‌هایی که ما کرده ایم سهم پارکینگ اونها رو ازشون بگیریم باید با سایر مالکین چه قراردادی امضا کنیم که بعدها نتوانند ادعای مالکیت در پارکینگ و مشاعات پارکینگ را داشته باشند و در هنگام دریافت پایان کار از شهرداری هم اسم پدر بنده به عنوان مالک هر دو پارکینگ و مشاعات آن ذکر شود
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر توافقی که داشتید می توانید به صورت مکتوب تنظیم کنید.
می توانید برای پارکینگ قیمت تعیین کنید و سهم پارکینگ هر یک از واحدها را که خواستید خریداری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تنها سهم پارکینگ آنهاست مشکلی نیست اما در غیر این صورت باید با هماهنگی بقیه ساکنین باشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید در دفاتر اسناد و املاک نسبت به انتقال سهم خود از پارکینگ اقدام نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پارکینگها اختصاصی هستند و مشاع نیستند با مالک همان واحد که دارای پارکینگ است می توانید توافق کنید ولی اگر اصولا پارکینگها مشاع هستند یا محوطه مشاعی وجود دارد حتی با توافق نمی توان مشاعات را به یک واحد اختصاص داد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست ابتدا یک قرارداد فی مابین خود تنظیم نمایید موضوعات آن مشخص باشد سپس از طریق ثبت و دفتر اسناد رسمی نسبت به انتقال اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متني تخصصی تنظیم گردد چون پایان کار ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پارکینگ بدون واحد قابل انتقال نیست

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

میتوانید با مالکینی که پارکینگ دارند توافق کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که تنها سهم پارکینگ متعلق به آن ها می باشد مشکلی نیست اما در غیر این صورت باید با هماهنگی بقیه ساکنین باشد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در قانون تملک آپارتمان­ها به صراحت به ممنوعیت فروش پارکینگ جدا و مستقل از آپارتمان اشاره نشده است اما به این موضوع اشاره شده که انباری و پارکینگ از توابع آپارتمان هستند. هرچند در عمل شاهد خرید و فروش پارکینگ هستیم اما ادارات ثبت هیچ سند رسمی مجزا و مستقلی برای پارکینگ صادر نمی­کنند و لذا و خرید و فروش پارکینگ با سند عادی و به تعبیر عرف با قولنامه انجام می­شود
مشاعات که قابل خرید و فروش نمی باشند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل حصور داشته باشد تا بادقت متن را انشاء نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از یک وکیل بهره بگیرید تا براتون قرارداد بنویسد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اقدام برای موارد مذبور بستگی دارد به اینکه مالکیت قسمت پارکینگ بین مالکین به صورت مشاع است و یا اینکه هر واحد دارای پارکینگ جدا و مستقل برای خود تحت مالکیت خود می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دفتر اسناد رسمی قرارداد تنظیم نمایید شما فقط میتوانید
قرارداد نسبت به قسمت اختصاصی تنظیم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

انتقال را از طریق دفترخانه انجام دهید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در این زمینه باید قرارداد خرید پارکینگ را منعقد کنید و هزینه های انجام شده را بعنوان ثمن معامله عنوان نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نوشتن قرارداد کار وکلاست که باید قبل از هر کاری اظهارات شما گرفته شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید قراداد با تأیید وکیلی منعقد شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر پارکینگ ها از مشاعات ساختمان نباشد می توانید پارکینگ شان را خریداری نمایید که بهتر است در دفتر اسناد رسمی و به طور رسمی ثبت و تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انباری و پارکینگ از توابع آپارتمان هستند و هیچ توافقی نمیتوانید داشته باشید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند گفتگو و شرح و بسط موضوع است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود یک قرارداد محکم توسط وکیل تنظیم گردد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله هر توافقی که انجام بشه امکان پذیر است