مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

از یک نفر 11 میلیون چک گرفتم براش لباس بیارم. چک و خرج کردم موعد چک که رسید بانک گفت این چک 2سال پیش برگشت خورده. بار لباس طرف و نگه داشتم گفتم که مشکل چک و حل کن بیا لباس ها رو ببر. صاحب چک از من شکایت کرده که خیانت در امانت کردی. حکم جلب منم گرفته

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیانت در امانت به همین سادگی صادر نمی شود دادگاه بدوی و دادگاه تجدیدنظر می بایست به موضوع رسیدگی کرده باشد بهتر است در خصوص مشکلات آن با وکیل مشاوره داشته باشید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

به صرف شکایت حکم جلب صادر نمی شود مگر اینکه محکوم شده باشید نیاز به بررسی مدارک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید سوء‌نیت شما و اینکه چک را به امانت به شما دادند را ثابت کنند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در مرجع قضايي حاضر و عينا موارد را بفرماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در جرم خیانت در امانت بابد عنصر سپردن محرز شود تا جرم واقع گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

شاکی باید ادعای خود را اثبات کند.مستند و مستدل از خود دفاع کنید.

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

باسلام
چون عنصر سپرده شدن مخدوش می باشد یعنی صادر کننده چک را به شما به صورت مستقيم و بلاواسطه تحویل نداده است و علاوه بر آن شرط استرداد چک یا هر شرط دیگر نیز فی مابین شما و صادر کننده وجود ندارد لذا فاقد وصف کیفری جرم خیانت در امانت می باشد و شما قطعا تبرئه خواهید شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به توضیحات مربوطه شما خیانت در امانت موضوعیت ندارد و می توانید از خودتان مستدل و مستند دفاع نمایید ، لیکن باید دید علت صدور رای محکومیت چه بوده و دفاعیات شما و نیز شاکی نیز چه بوده است تا بتوان اظهار نظر قطعی نمود
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بدهکار بودن ایشان و صدور چک بلامحل و ارتباط موضوع صدور چک و عدم تحویل بار ،باعث رد شدن اتهام خیانت در امانت خواهد شد. اما بهتر است با یک وکیل مسئله پیش برود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شما اگر به دادسرا مراجعه کرده بودید که جلب صادر نمی شد. در سامانه ثنا تا ابلاغ نیاید که جلب صادر نمی شود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با اثبات رابطه قراردادی مبنی بر خرید و فروش لباس و پرداخت چک توسط طرف مقابل بعنوان ثمن معامله نسبت به رفع اتهام خیانت در امانت اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فاقد وصف کیفری جرم خیانت در امانت می باشد و شما قطعا تبرئه خواهید شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی که دیدی چک برگشت خورده باید با وکیل مشورت می کردی الان باید با همان چک برو از خودت دفاع کن

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در مرجع قضایی همراه ضامن حاضر شوید و از خود دفاع نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

همین گفته ها را در مقام دفاع از خود در محکمه اظهار کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، جرم خیانت در امامت نمیباشد مطلقا

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود در دادگاه حاضر و ب همین صورت دفاع نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورت اثبات موارد فوق می توانید از خود دفاع نماید و ضمناً در صورت عدم حضور شما در دادسرا با ابلاغ و عدم حضور شما قرار بازداشت یا همان حکم جلب زده میشود

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام و عرض ادب موضوع و رابطه حقوقی بوده ‌‌جنبه کیفری ندارد و قابل دفاع هست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نیاز به برر سی پرونده قضایی شما می‌باشد تا مشخص شود پرونده در چه مرحله است.ظاهرا دقیقا از پرونده خود مطلع نبستید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

نیازمند بررسی مدارک شما و اسناد و شکوائیه مربوط به طرف دعوی است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور موضوع فاقد جنبه کیفری است ودارای جنبه حقوقی است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

این از موارد خیانت در امانت نمی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مراتب فوق را جهت دفاع مطرح نمایید.فاقد وصف کیفری است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

باسلام در ابتدا باید سو نیت ثابت شود،که با این وصف شما نتوانستید به درستی از خود دفاع کنید و حکم جلب شما صادر شده،