مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

من درخواست تغییر نام دادم و با آن موافقت شده،هزینه تغییر نام رو هم پرداخت کردم ،اما از نام انتخابی پشیمان شده ام، آیا میتوانم کاری انجام بدهم و نام دیگری انتخاب کنم؟ (هنوز شناسنامم عوض نشده)

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصولا خیر.یکبارتغییر نام‌ممکن است. اما با توجه به اظهارات از طریق ثبت احوال اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اداره ثبت احوال به صورت حضوری مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان تغییر وجود ندارد
طبق قانون تغییر اسم فقط برای یک مرتبه امکان دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق ثبت احوال پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر ثبت احوال موفقیت کرده از اداره ثبت احوال پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونی ولی ممکنه دادگاه این بار قبول نکنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و سعی دارد که از کجا اقدام کرد های ثبت احوال یا دادگاه متفاوت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از اعضای شورای ثبت احوال بپرسید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر با این وصف از ثبت احوال پیگیری نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

فقط یک مرتبه تغییر نام امکانپذیر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید فورامراتب را به اداره ثبت احوال اعلام نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

اصولا خیر ولی موضوع از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمائید

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام صرفا می‌تواند نامی را که دادگاه اجازه داده را انتخاب کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
تدوین دستورالعمل جدید تغییراسم در شناسنامه و تصویب آن در شورای عالی ثبت‌احوال اختیار تغییر نام نیز، همچون تغییر نام خانوادگی به سازمان ثبت احوال داده شده و فرایند رجوع به دادگاه برای تغییر نام و گردش قضایی برای این منظور کاملا حذف شده است.

هم‌اکنون تقاضای تغییر نام در کمیته ویژه‌ای با عنوان کمیته نام که در سازمان ثبت احوال تشکیل شده، رسیدگی می‌شود و در صورتی که مغایرتی با دستورالعمل تغییر نام وجود نداشته باشد، با آن موافقت می‌شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید مراحل ان مجددا انجام شود و درخواست نام جدید را به همان کمیسیون ارائه بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

طبق قانون تغییر نام فقط یکبار میسر است با این حال اگر هنوز شناسنامه صادر نشده است می‌توانید مجدداً اقدام کنید