مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

سلام سیم‌کارت من ب اسم پدرم هستش آیا میتوان مکالمات تلفنی و اس ام اس ک من صحبت کردم را در بیاره و بفهمه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان صرفا می تواند پرینت سه ماه گذشته را بگیرید که در آن صرفا تعداد پیام ها اعلام می شود .
پدرتان اگر بخواهد پیام های فضای مجازی را مشاهده کند تحت شرایطی می تواند با نصب برنامه ها پیام ها را مشاهده کند.
پرینت محتوای پیامهای تلفنی صرفا با دستور قضایی ممکن است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان استعلام وجود دارد
مفاد پیامک ها خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک سیم کارت فقط میتواند درخواست پرینت تماس های خروجی را نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
در صورت اخذ دستور مقام قضایی تا 6 ماه امکان پذیر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متن آنها نیاز به دستور مقام قضایی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا سه ماه تماس مکالمات قابل دریافت است پیامکها باید با دستور قضایی باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

چون پدر شما مالک سیم کارتتون است می تواند پرینت تماس ها و پیام های شما را استعلام بگیرد که با شکایت همسرتان از شما مرجع قضایی به صرف شک و تردید همسر چنین استعلامی نمی گیرد مگر دلایل دیگری وحود داشته باشدبق قانون جرائم رایانه ای، اپراتورهای تلفن همراه مکلفند که اطلاعات تماس و پیامک را تا شش ماه ذخیره کنند و صرفا پرینت مکالمات شش ماه اخیر آن هم با طرح شکایت مثل رابطه نامشروع با دستور مقام قضایی برای مرجع رسیدگی کننده ارسال می شود.
قاضی پرونده کیفری خود راسا حق استعلام و اخد پرینت مکالمات و پیامک ها را ندارد بلکه باید با مکاتبه با ریاست مرکز حفاظت و اطلاعات کل قوه قضاییه و ذکر اطلاعاتی نظیر مشخصات پرونده، علل اخذ و محتوی مورد نظر، مشخصات شماره مبداء و مقصد، مقطع زمانی مورد نظر و…، از این مرکز بخواهد تا از اداره مخابرات پرینت ورودی و خروجی تلفن همراه شماره مورد نظر را استعلام و نتیجه را به شعبه ارسال نماید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط ریز شماره های خروجی

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

پیرینت پیامک صرفا با دستور قضایی ممکن است.پیرینت تماس را به صاحب خط می دهند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

محتوای پیامها نیاز به دستور مقام قضایی داذد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پرینت تماس های تلفنی تا سه ماه قبل را میتواند از مخابرات دریافت نمایند ولی محتوای پیامک ها تنها با دستور قضایی قابل دسترسی است

سعید مختاری

جناب آقای سعید مختاری :

سلام
بدون نامه مراجع قضایی تقریبا کار غیر ممکنی می باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر محتوای مکالمات صرفا با دستور مقام قضایی قابل شنود می باشد

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
چون پدر مالک هستند می تواند استعلام تماسهای مربوط به سیم خود را بگیرند ولی متن پیامها را خیر مگر در شرایطی با دستور قضایی....

یک وکیل

پرینت تماس ها ممكن خواهد بود