مشاوره حقوقی رایگان - کم کاری وکیل

وکیل اول کار وبدون قرارداد از من 4 ملیون پول گرفت ،یه جلسه دادگاه ایشون حظور پیدا کرد و طرف دعوا نیومد بنا به دلایلی من از ایشون خواستم که دیگه نیاز نیست وکالت برامن انجام بدید حق الزحمه رو حساب کنید وبقیه پول رو بدید ،که فرمودند کم هم ازت گرفتم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق الوکاله طبق قرارداد باید پرداخت شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت عزل وکیل ، شما باید حق الوکاله را پرداخت نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به نظر می رسد که کار درست آن است که با وکیل خود به توافق برسید معمولاً نوع پرونده ها و خواسته هایی که در پرونده ها قید می گردد حق الوکاله های متفاوتی به آنها تعلق میگیرد در خصوص این مورد که شما اعلام کردید بهتر است با وکیل صحبت کنید و مبلغ پرداختی از مبلغ قابل توجهی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حق الوکاله جلسه ای نیست. حق الوکاله هر مرحله که دریافت شد قابل استرداد نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قرارداد وکالت اینطور نیست که هر وقت شما اراده کردید قطع شود حق با شما نیست .
البته عجیب است که چطور با این مبلغ ناچیز قرارداد بسته شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که وکالت تعهد به نتیجه نیست تعهد به وسیله است است و در صورتی که وکیل را عزل نمایید موظف هستید تمام حق الوکاله را به ایشان بپردازید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دیگر بعد از اولین اقدام وکیل حق الوکاله مسترد نمیشوذ