مشاوره حقوقی رایگان - درگیری به همراه مستندات موجود

با سلام خدمت کارشناسان عزیز
بنده تو اذرماه درگیری داشتم بعد از طریق دعوت دوستانه یکی از افراد ک بحساب واسطه بود دعوت شدم و توشب از یهو از هر نقطه ای 7 نفر اومدن بالاسرم و منو کتک زدن از اونجایی ک بنده احتمال میدادم ک درگیری ایجاد بشه محض اطلاع خواهر زادمو با خودم بردم و بهش گفتم تو فقط فیلم بگیر تو این فیلم سیلی ک خوردم مشخصه و 3نفر از اون 7 نفر ک دستشون چوب و شیلنگ هست مشخصه و اون 3 نفر هرسه جزو نیروهای ...میباشن چیکار میتونم انجام بدم ک بیشترین ضرر رو بکنن و حتی اگ بشه از کارشون برکنار بشن
وبرای اون کسی ک بنده رو دعوت کرده چیکار کنم میتونم بعد از دوماه دوباره ازش شکایت کنم
از این 7 نفر 4 نفر سابقه دارن
3نفر کادر ... و یک نفر سرباز وظیفه هست

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

میتوانید از آنها به دلیل ایراد ضرب وجرح شکایت کنید وشخصی که شما را دعوت کرده در صورتی که سوءنیت داشته نیز میتوانید شکایت کنید به دلیل معاونت در جرم

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید شکایت ضرب و جرح عمدی با سلاح سرد با مراجعه به پزشکی قانونی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید بهتر است علیه تمام مشارکت کنندگان طرح شکایت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید از دعوت کننده نیز به عنوان معاونت در ضرب و جرحوشکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت نمایید ولی شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در حال حاضر تنها کاری که می توانید بکنید این است که شکایت ضرب و جرح عمدی با سلاح سرد از تمام افرادی که آنجا حضور داشتند بکنید و از کلانتری معرفی نامه بگیرید بروید پزشکی قانونی ، و خواهر زاده تان را هم بعنوان شاهد معرفی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه ضرب و جرح عمدی با سلاح سرد را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد فیلم و شهادت شهود می توانید از طریق دادسرا شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت کنید تا تحقیقات قانونی انجام شود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

این از جرائم عمومی محسوب میشه و ضرب و جرح عمدی در دادسرا و در بازرسی محل خدمت اون افراد شکایتی جداگانه بنویسید و در دادگاه نظامی هم شاکی بشید گرچه شکایت دوم احتمال نتیجه ی قطعی به نفع شما نداره ولی شکایت اول نتیجه بخشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می توانید بر اساس این مدارک و مستندات شکایت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تحت عنوان تحصیل مال ازطریق نامشروع اگر پیشنهاد رشوه داده باشند در این خصوص دره شکایت کنیم ولی که اگر فقط شما را مورد ضرب و شتم قرار داده اند که به عنوان ایراد ضرب و شتم عمدی طرح شکایت کنید البته تظاهر و قدرت نمایی با چاقو حتماً در شکایت خود قید کنید با توجه به اینکه تعداد آنها بیش از سه نفر بوده و در شب هنگام با شما درگیر شده اند و کامل سلاح ظاهر بوده‌اند از موارد تشدید مجازات می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید شکایت ضرب و جرح عمدی با سلاح سرد با مراجعه به پزشکی قانونی نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

علیه همگی آنها شکایت ایراد ضرب و جرح عمدی نمایید گواهی پزشکی قانونی که نشان دهنده تعیین میزان دیه است ضمیمه فیلم و شاهد فوق را نیز به دادگاه معرفی نمایید و ضمناً اشخاصی که سابقه دار هستند می توانند این موضوع از موارد تکرار جرم و عوامل تشدید مجازات شان باشد افرادی که گفتید سرباز وظیفه و کادری هستند جرم فوق هیچ ارتباطی به شغل و سمت آنها نداشته است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود شکایت ضرب و جرح علیه همه تقدیم نمایید

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

در دادسرای محل وقوغ جرم از طریق یکی از دفاتر خدمات الکترونیک شکایت با عنوان " ضرب و جرح عمدی" طرح کنید و تمام ادله را ارائه کنید. ضمنا اگر جرم از سوی افراد نظامی یا انتظامی اعم از سرباز حین خدمت و درجه دار و غیره صورت گرفته و مربوط به وظیفه خاصشون نبوده، یعنی در حین انجام وظیفه و به مناسبت کاری که به عهده دارند انجام نشده باشه دادگاه کیفری دو یا یک حسب مورد که جرم چه باشه صلاحیت رسیدگی داره نه دادسرای جرائم نیروهای مسلح ماده 597 قانون آیین دادرسی کیفری سال 92 اصلاحی 94

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بابت نزاع دسته جمعی میتونید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر مورد ضرب و شتم قرار گرفته اید می توانید شکایت کیفری نماید