مشاوره حقوقی رایگان - رها کردن همسر توسط شوهر

سلام
پیشاپیش بگم که پد رو مادر خودم و شوهرم هردو علاوه بر تهران در یه روستا هم خانه دارند.
شوهرم چند روز هی می گفت من چند ماهه شهرستان نرفتم و عزاداری محرم باید حتما اونجا باشم و تو رو هم نمیذارم تنها خونه باشی خلاصه به زور من رو برد شهرستان. قبل راهی شدن بهش گفتم هرجایی باهات میام جز خونه مامانت. چون خیلی این چند وقته به منو خانوادم بی احترامی شده از طرفشون حرف منو جدی نگرفت. وقتی رسیدیم شهرستان من پامو خونشون نذاشتم.
چند ساعتی منو معطل کرد تا من از سرما پناه بردم به ماشینمون.
اونم سوء استفاده کرد و منو برد خونه بابام پیاده کرد و وسایلم رو گذاشت و رفت الان 10 روزه نه جواب پیامکمو داده و نه حتی زنگی زده الان فهمیدم بدون من برگشته تهران. البته نزدیک به یه ماهه بهمم خرجی نداده. با این رفتارش تو یه روستای کوچیک انگشت نما و کوچیکم کرده. الان نمیدونم اول برم پیش یه وکیل یا مشاوره یا پاسگاه. چه جوری میتونم ازش شکایت کنم ؟ از چه راهی باید وارد بشم ؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

حتما به وکیل مراجعه شود و تنظیم شکواییه ترک انفاق و اگر مشکل با مشاوره حل میشه در ابتدا سعی کنید به مراکز مشاوره مراجعه شود

پرسشگر :

ممنونم از راهنماییتون .

باهاش تازه تلفنی حرف زدم میگه الان نمیاد دنبالم میگه که باید رفت و امد با مادرش بکنم تا اونم بیاد دنبالم همچین شرطی میتونه بذاره ؟

آیا الان میتونم خودم بلیت بگیرم برگردم خونه ام یا خودش منو آورده باید خودش بیاد منو ببره از خونه بابام ؟

چکار کنم که فردا روز نتونه ادعایی برعلیه من بکنه چون این آدم فوق العاده دروغگو و حیله گر هم هست؟

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سعی کنید با صحبت کردن موضوع حل کنید