مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

با سلام من در تاریخ1401/2/1 مبلغ 9 میلیون تومان بابت خرید کد ملی مادران به ایشان پرداخت کردم و توافق شد که در صورت برنده شدن مبلغ 30 میلیون تومان دیگر بعد از فروش خودرو به ایشان پرداخت شود . در تا ریخ1401/8/19برنده یک دستگاه 207 شد که مبلغ320 میلیون تومان پول رو به حساب ریختم و کارهای ثبت نام رو انجام دادم الان که موعد تحویل خودرو شده طرف میگه من اصلا. ماشینی بهت تحول نمیدم و به خاطر اشنایی هیچ قرار دادی باهشون ننوشتم وهیچ سندی به جز فیشهای واریزی و شهات یک نفر ندارم.

پاسخ ها :

پس گرفتن خودرو اثبات مالکیت خودرو مالکیت خودرو خرید خودرو خودرو