مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت گوشی

دو ماه پیش ی خانم اقا اومدن گوشی بفروشن من سیمکارت انداختم تست کردم درخواست کارتن انتقال مالکیت کردم گفتن نیوردیم ی پولی بده منم مخالفت کردم گوشی بهشون دادم تا کارتن و انتقال دستگاه کمتر از1دقیقه برای تست سیمکارت من روش بوده من مغازه دارم دوماه بعد دونفر با برگه اومدن که خط من روش بوده قضیه تعریف کردم دوربین های همسایه پرسیدم تاریخ اون موقع دارن نداشتن گفتم اگه بیان من براتون اینارو میگیرم اما ی هفته بعد با مامور اومدن تمام مغازمو گشتن گوشی های سالم خراب چک کردن ی گوشی دزدی تو مغازه نبود حالا صاحب گوشی اتهام میزنه گوشیشون تو مغازه دیدن خواستن زنگ بزنن مامور من فرار کردم مغازه بستم اونجا دوربین داره که مارفتیم اومدیم باهم حرف زدیم فرار نکردم ی نفر اون موقعی که گوشی اوردن تو مغازه بوده شاهده ایا منم میتونم بخاطر اتهام شکایت کنم ایا با ی شاهد میتونم ثابت کنم حقیقت گفتم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.