مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام. به وکلای عزیز بنده الزام به تمکین شکایت نمودم و فقط برای وقت دادگاه چند ساعت دیر رسیدم که باطل نمودند چون پرونده من که به دروغ نفقه گرفته چند ماه را دست همین قاضی هست و چون تمام حکم ها یش بر پایه دروغ همسر بنده است و بنده مدتی را روی پروندها حاظر نشدم همه چیز را قاضی به شکلی یک طرفه و تعجب برانگیز قضاوت می نماید حال سوال بنده ایا وقتی برای عدم تمکین طرف مقابل را محکوم کردیم که نفقه او به دروغ بوده چند ماه قبل را باید پول را برگرداند یا خیر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر در قالب حکم صادره باشد بله . در غیر این صورت خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان برگرداندن نفقه وجود ندارد.
تا زمانی که حکم قطعی الزام به تمکین صادر نشده نفقه باید پرداخت شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام صدور حکم عدم تمکین زوجه از زمان قطعیت ملاک عدم تمکین محسوب می شود . به قبل تسری پیدا نمی کند .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در نهایت شما میتوانید اعتراض نماید و پرونده شما نیاز به بررسی جزئیات دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانی که حکم قطعی الزام به تمکین صادر نشده نفقه باید پرداخت شود.اگر ثابت شود که تمکین نکرده بودهبله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصولا نفقه تا زمانی که نشوز زوجه ثابت نشود به وی تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لایحه دفاعیه دقیق حقوقی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

برگشت پولی در کار نیست. از زمان صدور رای قطعی مستحق نفقه تیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال ابهام دارد
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما نیاز به توضیحات مفصل دارد می توانید تماس بگیرید

علی قبادی

جناب آقای علی قبادی:

سلام
مادام که حکمی موجود باشد مبنای عمل همان است مگر اینکه در نتیجه ی اعتراض نقض سود.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،نسبت به حکم غیابی می توانید ،واخواهی نمایید،اگر حکم به تمکین زوجه صادرشود وتمکین ننماید،از آن تاریخ نفقه تعلق نمی گیرد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

خیر حقوق پرداختی بر نمی گردد پاسخ منفی است لذا تا زمانی که حکم قطعی الزام به تمکین صادر نشده

نفقه باید پرداخت شود.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از زمان قطعیت رای شما موظف به پرداخت نفقه نیستید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام تا زمانی که حکم قطعی الزام به تمکین صادر نشده نفقه باید پرداخت شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر از تاریخ قطعی شدن حکم تمکین پرداخت نفقه نیاز نیست

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

تا موقعی که رای تمکین قطعی صادر نشود نفقه به زوجه تعلق میگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امکان برگرداندن نفقه پرداختی وجود ندارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی خیر برنمیگرد و از زمان قطعیت حکم تمکین نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید تمکین قطعی گردد تا قبل از آن نفقه باید پرداخت گردد