مشاوره حقوقی رایگان - مفلس بودن و بدهکار شدن

من بخاطر حماقت شوهرم بدهکار شدم به شخصی اونم بخاطر اینکه بدون اجازه شماره کارتمو داده به کسی.الان حکم نهایی اومده شوهرم نفر اول من دوم.با توجه به اینکه خودم بشدت دستم تنگه و بدسرپرستم.شوهرم هرچند روز یکبار میاد خونه و نفقه خودمم بهم نمیده . حتی هزینه های دادرسی و هم ندارم که ازش شکایت کنم با دوتا بچه مدرسه ای که هروز باید جواب بچهای معصوممو بدم باید چکار کنم.خواهشا تو دو کلمه پاسخ ندید فکر کنید منم خواهرتون . اصلا نمیدونم چکار کنم و چه خاکی به سرم بریزم.پارسال بخاطر بی پولی و بی مسولیتی شوهرم رفتم یارانه خودمو بچهامو جداکردم الان من کارتم مسدود بشه هم من هم بچهام نون نداریم که بخوریم توروخدا بگید چکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به موجب حکم قطعی محکوم شده اید می توانید بعد از ابلاغ اجرائیه ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید تا بر اساس شرایط اقتصادی شما تخصیص شود ضمناً حساب یارانه قابل مسدودی نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ازشوهرت به اتهام ترک انفاق شکایت کن بعد مهریه ات را اجرا بگذار

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید و بابت نفقه و مهریه دادخواست به طرفیت همسر بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر از طرف دادگاه محکوم شده اید و رای قطعی شده است. دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم دادگاه نمایید . در نظر داشته باشید تا یک ماه پس از صدور اجرائیه باید دادخواست اعسار را بدهید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی 1_درصورن عدم پرداخت نفقه خود و فرزندان دادخواست مطالبه نفقه بطرفیت ایشان و همچنین اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مطرح نمایید.
2_درصورت صدور حکم قطعی درفرجه 1ماهه دادخواست اعسار مطرح نمایید و اگر حساب یارانه تان مسدود شد به شعبه مراجعه و تقاضای رفع مسدودی حساب یارانه نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به محضه مسدود شدن کارت عابر بانک یارانه به شعبه اجرای احکام مراجعه و تقاضای رفع مسدودیت آن را به نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید دادخواست اعسار دهید تا قسط بندی گردد
نسبت به حقوق مالی خود مانند نفقه و مهریه می توانید اقدام نمایید
اصولا چنانچه با مسدودیت حساب یارانه شخص در مضیقه قرارگیردمی تواند درخواست رفع مسدودی دهد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که سوال شما روزبه بررسی بیشتر دارد شما صرفاً شرح ماوقع نموده اید مشکلتان را به صورت موردی بفرمایید تا پاسخ شما داده شود در ضمن می توانید جهت مشاوره رایگان با بنده تماس بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال شما کلی است و ابهام دارد شماره من 09177070441 است تماس بگیرید رایگان راهنمایی تان کنم

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

تقاصای نفقه مهریه کنید و یا طلاق به علت عسر هرج بگیرین

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید شکایت ترک انفاق مطرح‌نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا در صورت پذیرش اعسار ، مبلغ محکوم به اقساط گردد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

فقط باید اعاده دادرسی بزنین یا ازطریق معاضدت قضایی وکیل دادگستری اختیارکنین تا پس ازمطالعه پرونده، راه حل قانونی براتون پیداکنه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست اعسار دهید تا تقسیط شود

نسبت به حقوق مالی خود مانند نفقه و مهریه می توانید اقدام نمایید

مسدودیت حساب یارانه شخص با درخواست رفع مسدودی خواهد شد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید تا تقسیط شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک جهت مشاوره متناسب با موضوع خواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با بنده در ارتباط باشید تا اوراق قضایی مورد نیاز شما به صورت رایگان برایتان تنظیم و ارسال گردد