مشاوره حقوقی رایگان - سند

سلام.من یک ماشین 207خریدم به مبلغ430ملیون و به جای پول طلا دادم
ودر قولنامه قید شده 430ملیون نقدا پرداخت شده و دو طرف امضا کردن
ماشین از این حواله ای ها بود که صاحبش گفت یک ماه دیگه مدارکشو تحویلت میدم
یک ماه بعد گفت مدارکو نمیدم
الان شکایت کرده که هیچ پولی نگرفته و ماشین میخاد ولی من شاهد دارم که طلا بهش دادم
لطفا راهنمایی کنید آیا میتونه ماشین ببره
بنگاه دار پشت منو گرفته ولی نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر وکیل کنار خود نداشته باشید و پرونده دفاعیات مناسبی نداشته باشید قطعا همه طلاهای خود را باخت می‌دهید ادله و مدارک بر ضرر شماست و شاهد نمی‌تواند برای شما کاری کند اگر چنین بو هرکس با داشتن یک شاهد همه کارهای خود را پیش می‌برد