مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

من یک بار دادگاه رفتم ودرخواست تغییر نام از سبحان به آرتین رو داشتم که موافقت نشد یعنی دیگه نمیتونم درخواست تغییر نام بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اعتبار امر مختومه دارد
میتوانید به نام دیگری درخواست دهید ممکن است موافقت شود
با یک وکیل مشورت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تجدید نظر خواهی می کردی حالا این بار اسم دیگری را پیشنهاد بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به نام دیگری غیر از آرتین میتونید تغییر نام دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست نام دیگری ارایه نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به اعتبار امر مختومه نمیتوان مجدد خواسته را مورد بررسی قرار داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اکر حکم بر بطلان صادر گردد خیر مگر اسم دیگری را انتخاب ومجددا درخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست نام دیگری ارایه نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

بع سختي و در شرايطي ،بله ميتوانيد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر دعوی قبلی شما منجر به بطلان دعوی شده است. خیر چراکه اداره ثبت احوال ادعای امر مختومه را می نماید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

غالباً چه رأساً از طریق ثبت احوال اقدام شود و چه از طریق مراجع قضایی،

نسبت به تغییر اسامی مذهبی مخالفت می شود مگر نام جدید که مورد

درخواست است نیز از اسامی مذهبی باشد

و فراوانی آن نسبت به نام قبلی بیشتر باشد.

مثلاً تقاضای تغییر نام به علی یا محمد یا اسامی مذهبی دیگر را داشته باشید در غیر اینصورت امکان ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق ثبت احوال میتوانید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی صرف درخواست تغییر نام به دادگاه کفایت نمی کند و شما ضمن درخواست بایستی دلایلی قانع کننده در خصوص تغییر نام خود را به دادگاه ارائه و نظر مساعد نماینده ثبت را نیز جلب نمایید
می توانید درخواست دهید لیکن ترجیحا این بار از یک وکیل کمک بگیرد در صورت تمایل می توانید با بنده در ارتباط باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می تولنید با یک نام دیگر مجدد دادخواست بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اسم باید مورد قبول قرارگیرد و دارای مفهوم درست و دلیل برای تغییرنام باید محکمه پسند باشد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... درخواست تغییر نام به نامی دیگر ممکن است... ضمناً این موضوع وابسته به نظر قاضی هر محکمه می باشد... برخی قضات، سهل گیرند و برخی دیگر سخت گیر... حوزه قضایی محل اقدام قضایی، تاثیر حیاتی بر این مهم دارد...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نام دیگری انتخاب کنید مشموا امر مختوم بهاست

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.