مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

باسلام
خودرویی خریداری کرده ام که فروشنده وکالت فروش به من داد و من با وکالت فروش رفتم تعویض پلاک کردم و سند سبز هم به نام خودم گرفتم. یعنی هم پلاک هم سند به اسممه. حالا اگه تا مهلت قید شده در وکالت فروش، نرم دفترخانه قطعی بزنم، مشکلی برام پیش میاد؟! یعنی با اینکه وکالت فروش دارم، سند و پلاک هم به نام خودمه قطعی دیگه چیه؟! مگه ملاک مالکیت خودرو، برگه سبز نیست؟ منطق این قطعی چیه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طبق قانون نقل وانتقال باید باسندرسمی ودردفترخانه به طوررسمی باشد به یکی ازدفاتر اسنادرسمی مراجعه کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه وکالتنامه موعد دارد باید تا آن موعد قانونی انتقال سند رو هم انجام دهید در غیر اینصورت با پایان موعد وکالتنامه اون وکالتنامه دیگه باطل خواهد شد و بعد ممکن به مشکل بر بخورید