مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فوری

سلام خسته نباشید من 5ساله عقد کردم و من بچه اردبیلم ولی شوهرم مشهد و یه سال و خرده ای از نامزدم خبری نیست و به من سر نمیزند و درخواست طلاق رو بهمن ماه دادم ولی من تو دادگاه گفته بودم باکره ام از ترس خونوادم و همین که خجالت میکشیدم بگم نیستم و امروز منو بردن ازمایش باکره بودن رو مشخص کنن و فک کنم معلوم شود که نیستم الان من باید چیکار کنم خیلی میترسم و هر دفعه تو دادگاه اقا نمیاد و میگه طلاق توافقی و مهریتو ببخش تا بیام و منم گفتم باشه میبخشم به شرطی که بیاید و طلاق توافقی بکنیم ولی اسم طلاق توافقی رو از دوسال پیش گفت و هردفعه هم میگه میام ولی نمیاد اردبیل. حالا من باید چیکار کنم و دادگاه بعد از باکره نبودنم چه حکمی میده توروخدا جوابمو بدید خیلی استرس دارم و حالم بده و از بابت نفقه هم محکومش کردم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باکره نبودن شما باعث اسقاط حق حبس شما خواهد شد .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
نگران نباشید در مورد طاقتون تاثیری نداره ولی اگر باکره بودید و میخاستید طلاق بگیرید نصف مهریه بهتون تعلق میگرفت ولی الان چون تمکین کردید و از باکرگی در اومدید کل مهریه بهتون تعلق میگیره در صورتیکه بخواهید اون رو مطالبه نمایید . ولی در مورد اینکه اون نمیاد : اگر قصد دارید که مهریتون رو ببخشید میتونید بهش بگید که من مهریمو میبخشم و از هموم مشهد یک وکالت در طلاق برای شما بفرسته با کلیه اختیارات ، و شما اقدام نماید که دیگه نیازی به اومدن اون هم نباشد . ( طلاق توافقی )

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جهت طلاق توافقی شما بهتراست که یک وکالت درطلاق توافقی ازش بگیرید بعدش به وکیل دادگستری وکالت دهید البته الان شرایط طلاق توافقی رایکمی سخترکرده اندمثلا زن وشوهر باید شخصا مشاوره مرکزمشاوره را حضور داشته باشند لهذا چنانچه ایشان مایل به طلاق توافقی نیست شما باید برمبنای عسروحرج وترک زندگی خانوادگی وجدازندگی کردن ازدادگاه درخواست طلاق کنید اینکه گفتید باکره هستید مشکلی ایجادنمیکند