مشاوره حقوقی رایگان - درباره تنظیم سند ملک فروخته شده

ملکی دارای سه سند یک و دو و سه دانگ فروخته شده کارهای امضا قولنامه فروش و اوقاف و شهرداری انجام شده فقط تنظیم سند مانده یکی از فروشنده ها که دارای دو دانگ است از حضور در دفتر ثبت سند خوداری نموده و بقیه فروشنده ها مراجعه و امضا نمودن آیا باید توسط خریدار سهم اینها پرداخت شود یا خیر ؟ و همچنین در مورد تحویل ملک چطور ؟ و درمورد التزام به تنظیم سند لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بله قیمت معامله به فروشندگانی که سند را به نام شما منتقل نموده اشکالی ندارد ولی اجازه دهید که آن شخص فروشنده دیگر هم انتقال و ملک را تحویل دهند در غیر اینصورت باید باظرفیت فروشنده دیگر طرح دعوی انتقال سند را انجام دهید.