مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زوجه

با سلام مدت سی سال است که ازدواج کردم. چند سال بود که به زنم شک داشتم تااینکه با گوشی صداشو ضبط کردم و مطمئن شدم از انجای که پسرم رو با روشهای کثیف به سمت خودش کشید منو از خانه بیرون کردن و کلی از لوازم شخصی گران قیمت پروازی وچند گوشی ویک دستگاه بیسیم مرا به سرقت بردن وخانه رو مرکز توزیع مواد و رفت وامد مردهای غریبه برای کثافت کاری کردن وبه من هم اجازه ورود نمیدن واجاره نامه هم به نام انهاست چگونه میتوانم ورود به منزل جهت گرفتن مردها وزنم که درحال نزدیکی کردن رو بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به پليس امنیت اخلاقی گزارش دهید....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه اجاره نامه بنام همسرتان است نمی توانید در خصوص ورود به منزل اقدامی نمایید لیکن زمانیکه می دانید این اتفاق در حال رخ دادن است می توانید با در دست داشتن شناسنامه به کلانتری مراجعه و مامور ببرید یا اگر مدارک دیگری دارید تحت عنوان رابطه نامشروع از همسرتان شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کلانتری مراجعه و مامور ببرید یا اگر مدارک دیگری دارید تحت عنوان رابطه نامشروع از همسرتان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید می توانید با 110 تماس بگیرید و گزارش دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت کنید تا مقام قضایی موارد مذکور را بررسی کند