مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام
بنده و زنم در حال طلاقیم 10ماهه و زنم ناشزه شده و ازم تمکین نکرده الانم هرکار میخواد میکنه و منم چون شاهد ندارم نمیتونم ثابت کنم تمام سیم کاراتاشم به اسم برادرشه
میخواستم ببینم میتونیم شکایتی کنم که تا زمانی که طلاق میگیرم چندهفته یبار با هزینه من بره پزشکی قانونی معاینه بشه که مشخص بشه رابطه نداشته شاید اینجوری جلوش گرفته بشه
ممنون میشم راهنمایم کنید واقعا دارم اذیت میشم

پاسخ ها :

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت نمایید البته باید مدارک و ادله کافی ارائه دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چنین اقدامی نمی توانید انجام دهید لیکن در صورتی که مدارک مثبت ادعای خود را در دست دارید می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع از ایشان اقدام به شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمیشه باید مدرکی ارایه بدهی دال بر روابط نامشروع طلاقش بده بره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر با این شرایط امکان شکایت وجود ندارد.
شما اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر نمیشه ایشان را الزام به انجام کاری کرد